Skapa! av Cath Kidston

Året bokrea var något av en besvikelse  för mig, men tidigare i veckan så såg jag att akademibokhandeln hade halva reapriset på sina kvarvarande böcker. För halva reapriset så fanns det i alla fall några fynd att göra. :) I pysselkategorin så blev det boken "Skapa!", jag funderar även på att ta en tur till förbi akademibokhandeln och köpa vävboken som fanns kvar i rätt många ex.
 
 
Först och främst så måste jag säga att "Skapa!" är ett ganska missvisande namn, det boken egentligen handlar om är broderi och applikationer på färdiga föremål. Som en broderibok är den däremot bra. Den är inspirerande och lätt att förstå.
 
Dessutom så kostade den mig bara 40 kronor och det ingår en tygkasse och en del broderigarn vilket är ett kalasbra pris. :) Jag skulle nog aldrig betala fullpris för den dock.
 
Betyg: 3/5
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sarajessica

Jag stod och bläddrade i den också men beslutade mig för att nej, jag behöver ju den inte. Jag har både böcker och material så det räcker. Men den och Monster låg bäst till för att få följa med hem. :D Köpte en bok i födelsedagspresent åt mig själv iaf, Malmöligan (poesi-antologi) som mina föräldrar fick betala. :)

Svar: Jag känner alltid att jag "behöver" flera hantverksböcker. Haha. :) Kul att du också funderade på precis dom böckerna jag köpte. :P
Pleu

2013-03-30 @ 15:49:29
URL: http://crossmenot.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu