Inspirerande

Egentligen så gör jag inte utmaningar/awards på bloggen. Även om jag tycker att det kan vara ganska kul att läsa dom så är det inte något jag är så intresserad av att skriva om här egentligen. Men sen så kommer undantaget som bekräftar regeln. När Lesthinämnde mig som en person/blogg som inspirerar henne väldigt mycket så blev jag så löjligt glad att jag kände att jag ville "svara" på den här awarden och dessutom kanske kunna sprida glädjen litegrann. :)
 
 
 
 
Som en kul grej ska man dessutom nämna fem konstiga grejer om sig själv.
 
1. Jag tycker att det är superläskigt att träffa nya människor. Jag är väldigt introvert och blir blyg och tyst och säger knappt någonting. Jag är så rädd för att bli missförståd, misstolkad och att allt ska bli fel. Jag har svårt att "läsa av" människor, så det tar lite längre tid för mig än för andra att våga lita på att folk vill höra vad jag säger.
 
2. Jag tycker att det är sjukt tråkigt att laga mat till mig själv. Jag älskar att laga mat till andra, men ska jag bara laga mat till mig själv så ska det gå superfort och vara jätteenkelt! Därför lagar jag alltid minst fyra portioner mat och fryser in tre, sen lagar jag bara mat någon gång per vecka istället.
 
3. Jag är tondöv och har noll i taktkänsla. Faktum är att jag inte ens känner igen när någon spelar en låt jag älskar om den spelas annorlunda än på cd-skivan (t.ex. på ett annat instrument, eller med bara ett instrument), trots det så älskar jag att lyssna på musik och min musiksmak är väldigt blandad. Jag lyssnar nämligen mest på texten i en låt, för den minns jag och känner igen. Musiken hör jag bara för stunden, den är en flyktig njutning, men texten finns kvar.
 
4. Jag är absolut inte envis alls när det kommer till tv-spel/datorspel eller hantverk. Oavsett vad det är inom dessa kategorier, stöter jag på ett problem så blir jag sur och slänger in projektet i någon gömma. Jag har alltså ett stort antal "UFOs" (UnFinishedObjects) i mina gömmor, fler än vad jag vill låtsas om. Ibland hittar jag något projekt flera månader/år senare och gör klart det. Ibland blir det aldrig klart. Jag gillar att spela tv-spel/datorspel, men samma sak där. Kör jag fast så hamnar spelet i hyllan, kanske plockar jag fram det några månader/år senare, kanske inte.
 
5. Jag kan bli väldigt fäst vid fiktiva karaktärer. Jag har aldrig förståt mig på folk som är kära i kändisar, men själv kan jag ha extrema känslostormar över saker som händer i böcker och tv-serier. Och jag har en och annan "kändiscrush" på pojkar som bara är påhittade karaktärer. Jag har aldrig gråtit till en film, men jag har faktistk  fällt tårar medan jag läste en bok.
 
 
 Några personer som inspirerar mig och som jag vill skicka den här awarden vidare till, utan inbördes ordning:
http://www.linaneidestam.se/
http://crossmenot.blogspot.se/
http://craftandchocolate.blogspot.se/
http://manduzanastickar.blogspot.se/
http://faleartut.blogspot.se/
http://popetotrora.blogspot.se/
http://tossigatrollis.blogspot.se/
http://pysslande.blogg.se/
 
 
http://lesthi.blogspot.se/ är också en mycket inspirerande person, men "tillbaka-kaka" känns så mellanstadiet. ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Lesthi

Yay vad glad jag blir att du ville göra den :D
Du var den första personen som ploppade upp i hjärnan när jag fick awarden, jag vet inte hur många gånger jag har bokmärkt ett av dina inlägg för att jag vill prova det du har skrivit om!

Jag känner igen mig i punkterna 1,2 och definitivt 4. Jag är verkligen superkass på att göra klart projekt, går något fel så lägger jag ner direkt.

Svar: Jag blev så otroligt glad över den så jag var så illa tvungen. Haha. :)Känns som en stor ära att inspirera någon som man själv tycker är så inspirerande. :D
Pleu

2013-01-27 @ 22:11:45
URL: http://lesthi.blogspot.se/
Postat av: sarajessica

Tack för att du taggade mig men jag orkar tyvärr inte svara på den. Men kul att läsa vad du skrivit. Känner igen det där med fiktiva karaktärer och att crusha på dem, haha.

Svar: Det är helt okej att du inte svarar, jag själv brukar ju aldrig göra såna här. Det här är bara undantaget som bekräftar regeln. ;)
Pleu

2013-01-29 @ 12:46:08
URL: http://crossmenot.blogspot.com
Postat av: Anonym

Åh, tack! Vad roligt att du blir inspirerad av min blogg :)

2013-01-30 @ 19:19:22
Postat av: Manduzana stickar

Kommentaren ovanför var från mig, jag glömde nog fylla i uppgifterna :)

2013-01-30 @ 19:20:00
URL: http://manduzanastickar.blogspot.com
Postat av: Fale Artut

Åhhh, TACK! Så kul!

2013-01-31 @ 21:12:47
URL: http://faleartut.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu