Dymo

När man får pengar i födelsedagspresent eller julklapp så tycker jag att man ska köpa något roligt för dom och inte slösa bort dom på räkningar. Den som ger dig pengarna skulle ju aldrig ha betalat en räkning åt dig, eller hur? Men den där roliga grejen som du har funderat på att köpa skulle dom ju kunna ha råka köpt. :) En del av mina julklappspengar gick alltså till en dymo. :)
 
 
Med dymon kan man göra många enkla och snabb piffningar. T.ex sätta upp ett roligt, smart och/eller ironiskt citat på sin spegel. Det här citatet hittade jag på internet för flera månader sedan och jag tyckte att det var så himla bra så det fick hamna på min spegel. Skulle jag tröttna på det är det ju lätt att ta bort det från blanka ytor som speglar. :) Kommer nog att göra mer dymopiffningar i framtiden, men försöker att ta det lite lugnt, annars skulle jag snart ha täckt hela lägenheten i smarta ordspråk och roliga citat. ;)

Kommentarer
Postat av: Lesthis gothworld

Jag håller med, men ibland är det svårt att köpa nåt roligt istället för viktighetsgrejer :'D

Svar: Det gäller att skynda sig att handla upp pengarna bara. ;)
Pleu

2013-04-28 @ 11:21:43
URL: http://lesthi.blogspot.se/
Postat av: Sarajessica

En Dymo är väl det jag saknar mest med att inte ha ett kontorsjobb med förråd och grejer undangömda i, hade en praktik där jag fick Dymo-a hur mycket som helst. Skitkul!

Svar: Förstår det, det är kul att Dymoa saker. :) När jag var liten hade min mamma ett jobb där det fanns en maskin som kunde dymoa magnetremsor! Hur tufft som helst. :D
Pleu

2013-04-28 @ 12:07:47
URL: http://crossmenot.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu