Bloggfrågor

Det har kommit upp flera bokrecensioner på sista tiden och jag håller på att förbereda ännu fler. Men jag har funderat lite kring detta; Gillar ni bokrecensionerna eller tycker ni att dom är tråkiga? Borde jag nöja mig med att recensera böcker som man bara måste ha och kanske några som är skrattretande dåliga eller skulle ni tycka att det vore kul att i framtiden kunna se exakt vilka pysselböcker jag äger för att jag har recenserat mig igenom hela hyllan?

Vad skulle ni vilja se mer eller mindre av på bloggen överhuvudtaget? Vilken är er favoritkategori? Vad är roligast att läsa? Vad klickar ni förbi utan att läsa igenom? Saknar ni något på bloggen?
 
Självklart så är det i slutändan för min egen del jag bloggar och jag kommer ju inte att ändra allt så som ni säger, men det vore kul med lite nya åsikter och att få en ny syn på det hela, kanske kan det ge mig lite tips och inspiration.

Så vad vill du läsa om? Lämna en kommentar! :) Vill man så kan man även gilla min sida på facebook och kommentera där om det känns enklare. Sidan hittas enkelt genom att söka på Pleu eller bara klicka på namnet som är en länk. :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sarajessica

Jag gillar det mesta, gillar att du och din blogg är så allsidig. Jag har absolut inget emot bokrecensionerna men det är inte så troligt att jag skulle köpa någon av böckerna. Så på det stora hela, bara fortsätt som du gör. :)

Svar: Tacktack. :)
Pleu

2013-04-24 @ 18:28:49
URL: http://crossmenot.blogspot.com
Postat av: Lesthis gothworld

Jag gillar bokrecensioner, jag vill alltid ha boktips! Jag vet inte vilken kategori jag gillar bäst, recept är ju såklart alltid skoj men jag är nog alltid pepp på nya inlägg från dig :P

Svar: Vad glad jag blir! :D
Pleu

2013-04-24 @ 20:13:26
URL: http://lesthi.blogspot.se/
Postat av: Ina

den enda ändringen jag kommer på är att jag personligen tycker det är bättre med stora bilder istället för små klickbara! :)

Svar: Jag blir så irriterad när det är stora bilder och man måste scrolla eller när dom "stora" bilderna är för små för min smak, därför föredrar jag små. Och därför kommer det att fortsätta vara små bilder i min blogg. :)
Pleu

2013-04-24 @ 20:25:02
URL: http://inamatilda.blogg.se
Postat av: Linn S

Eftersom jag ska ha dop om en månadisch så massa dekorationstips, dukning, you name it! :)

Svar: Mitt tips till dig är pinterest. (http://http://pinterest.com) Där finns massor av inspiration till dukningar och dekorationer. Använd sökrutan och skriv in ord som t.ex. Baby shower, baby, christening, 1st birthday osv för att få massor av tips. :) Lycka till!
Pleu

2013-04-24 @ 22:37:17
URL: http://nyckelknippa.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu