Keramikljusstakar

Som en del av er vet så är jag sjukskriven. För att inte sitta hemma och ruttna bort så har jag turen att kunna gå i några trevliga grupper så att jag kommer ut och träffar folk och sådär. Nu har jag varit sjuk i två månader eller så med UVI och allt möjligt trist så jag har inte gått i mina grupper på länge, men i måndags tog jag mig äntligen iväg till en av grupperna i alla fall, min keramikgrupp.

Det tråkiga med keramiken är att man nästan måste gå en kurs eller ha en vän som håller på för att kunna prova på det, men ser man något man gillar som är i keramik så kan man ju alltid göra sin egen variant i någon annan lera och sedan måla och lacka. Inte exakt samma resultat, men billigare och enklare att syssla med hemma. :)

Fördelen med att ha varit borta länge är att allt som jag har väntat på att det ska torka och glaseras osv hade hunnit blivit klart och jag kunde ta med mig mina första egengjorda ljusstakar hem. Ni kan ju gissa hur glad jag var när jag gick därifrån. :)

Designen är helt min egen. Dom blåa ska bli en present, dom rödbruna är mina egna. :) Jag gillar verkligen att dom ser ut som blommor trots sin fyrkantiga form. :)


Follow Pleu