Senapsgul underklänning

Jag ljög visst lite för er för något inlägg sedan när jag lovade att uppdatera med massa renoveringsbilder och vara mer aktiv. Värmen har dödat mig och renoveringen går så långsamt för att varvas med högintensiva perioder. Lite smådrygt sådär.

När mamma och resten av familjen har kommit hem från dopet av mitt kusinbarn så ska jag däremot försöka få tag i före och efter bilderna på alla rum i lägenheten, så att jag kan börja skriva ihop lite inlägg iaf. :D Men färdigrantat om det.

Eftersom jag är mitt i flytten så är det ju lite kärvt med att komma åt alla pysselsaker, men som förberedelse för visby och medeltidsveckan har jag iaf lite sömnad att ta tag i. Det här är det första avslutade plagget. (även om jag funderar på lite mer broderier...)En klänning i en färg som jag skulle beskriva som det närmaste lökskalsgult man kan komma på kemisk väg, en väldigt fin färg med andra ord. Och på den har jag broderat med ett bomullsgarn som är någon nyans mörkare.

Problemet är bara att efter dubbla sömmar så har klänningen fått en lite väl tajt passform, och då min lillasyster har börjat jobba på ett konditori så vettesjutton om jag kommer att kunna ha den här klänningen. ;) Funderar på att lägga ut den i ryggen med en extra panel och lite snörning över så att det ser ut som att det var meningen typ. Jag får fortsätta klura på det, eller så får jag helt enkelt stå ut med att den är tajt. Allt beror på hur jag ligger till i sömnaden veckan innan jag åker. :)


Follow Pleu