Tävling och stress
Imorgon åker jag hem till mina föräldrar, på fredag går bilen mot småland. Jag, min pojkvän, min bästa vän och min lillebror ska åka på lajv över helgen. Spännande, stressigt, nervöst. Så många känslor på en gång. Och en hel del sytt, så jag ska försöka ordna lite bilder till er senare. :)

Tillsvidare så är jag iaf med och tävlar om garn, hoppas på en vinst. :)

Förlåt

Jag skulle vilja be om ursäkt till vinnarna av min tidigare tävling, jag har inte skickat ut era priser än. Anledningen? Min ekonomi tillåter mig inte riktigt att skicka paket just nu. Men i slutet av månaden så ska jag försöka skicka era saker, jag lovar!

Gudruns Ullbod

Idag gick jag äntligen och hämtade ut mitt paket från Gudruns Ullbod, det har legat på posten ett tag. Jag måste verkligen rekommedera er att handla därifrån om ni behöver ullgarn till vävning, växtfärgning eller dyl. Om ni behöver vävnings och spinningstillbehör eller om ni behöver saker till färgning, ja om ni behöver något som finns på sidan helt enkelt!

Gudrun är jättetrevlig och servicen är helt underbar. Jag la min beställning sent på kvällen och på förmiddagen efter så ringde hon upp mig för att fråga om det gick bra att garnerna var från olika färgbad så att hon skulle kunna skicka dom redan samma dag även om hon hade lite leverantörsstrul. Service!

Dessutom så är priserna bra och kvalitén också. Jag är mer än nöjd och längtar tills jag får använda materialet jag beställde.

Betyg: 5/5

Olja? Matolja?

Idag oljade jag in en av mina skärbrädor och kom att tänka på att jag nog inte har berättat hur jag gör när jag oljar in skärbrädor, eller senast när jag oljade in ett diskställ enligt samma princip.

Jag använder helt vanlig matolja, oftast av märket euroshopper eller x-tra eller något annat superbilligt märke. Vilken matolja som helst funkar, men rapsolja är billigast så det är det jag brukar använda. Funkar superbra, finns alltid hemma och är billigt! Helt perfekt med andra ord. :)


Follow Pleu