Nöthögar ~Trillingnöt

Ett sista godisrecept innan julafton. Ingen lär väl ha missat att svenska folkets favoritchokladask Alladin har uppdaterats och att Trillingnöt har tagits bort, jag som många andra tror att detta är vad vi senare kommer att prata om som 2014s mest uppenbara pr-kupp. Hur som helst, om du vill servera ett högaktuellt och supersnabbt godis till jul så rekommenderar jag dessa, som jag kallar för nöthögar eller "~Trillingnöt" (uttal: Ungefär lika med Trillingnöt), anledningen är enkel, jag är lat och öser upp lagom stora högar, jag står inte och räknar så att det är tre nötter i varje hög. :)

Nöthögar ~Trillingnöt
200 gram mjölkchoklad (för extra "rätt" smak så använd Marabou)
200 gram hasselnötskärnor (alltså hela hasselnötter utan ytterskalet som man behöver nötknäckare för att få upp)

Smält chokladen, blanda i nötterna. Klicka ut lagom stora högar på en bakplåtspappersklädd plåt och låt svalna. Vill du att dom ska likna trillingnöt ännu mer så smält 200gram extra choklad och doppa dina nöthögar i så att dom får ett tjockare chokladlager.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu