Mer plats för torkning av tyg

Ibland köper man mycket tyg, till exempel när närmaste tygaffären får för sig att lägga ner! Och ibland vill man ha bitarna så stora som möjligt när man tvättar dom och låter dom torka, det kan då bli svårt att hitta plats att torka allt tyg på. (speciellt om man inte har tillräckligt med tid i tvättstugan och det ser ut att vara regn på väg utomhus) Ett tips då är att göra som jag, utnyttja sitt utrymme.

Just nu är det verkligen kaos i min lägenhet. Jag har två rum och kök, det hänger tyg i hallen, köket och vardagsrummet. Mitt tips är i alla fall; Duschdraperistänger! Jag har tyvärr inte hittat några smalare/mindre varianter, annars hade jag haft massor av såna överallt, en snabb sökning på "tension rod" på pinterest ger många tips på hur man kan använda dessa stänger. Vissa funkar dock inte med den grövre gardinstångsvarianten, men som ett hjälpmedel för att t.ex. kunna torka långa tygbitar i hallen utan alltför mycket krångel så duger dom perfekt. :)

Jag har tre duschdraperistänger i mina två rum och kök, bara en med ett duschdraperi på. :) Så fler tips på detta ämne kommer att komma. :)

Här får ni en bild på kaoset hemma hos mig just nu.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu