Badrumsorganisering

 
Tänkte visa er en snabb bild på hur jag har organiserat i mitt badrum. När badrummet bygdes så kom någon på den smarta idén att vinkla kaklingen i fönstret lite så att vattnet lättare skulle rinna av, dock gör ju det att mina duschsaker också står sämre och riskerar att ramla i golvet. Jag har haft lite olika idéer på hur detta problem ska lösas men det slutade med att jag helt enkelt satte upp en extra duschstång tvärs över fönstret ungefär en decimeter från nedrekanten.
 
På stången hade jag sedan tänkt hänga dom billiga och praktiska burkarna i Bygel-serien från Ikea för att få lite extra förvaring för lätta småsaker som badpuffar och ansiktsmasker. Tyvärr så var duschdraperistången för tjock, men med hjälp av en borrmaskin och några välplacerade hål så kan man lätt hänga dom under den lite grövre stången istället. Lustigt nog hade jag även buntband hemma i precis rätt färger, då dessa hänger i badrummet/duschen och kommer att bli blöta så ville jag helst ha plast. Skall man sätta upp dom på andra ställen så behöver man ju inte använda buntband utan kan använda vilket snöre/band som helst och en rejäl knut. Silkesband där knuten döljs av en rosett skulle till exempel kunna vara en snygg detalj i ett pysselrum eller barnrum. :)
 
Sen tidigare hade jag dessutom en hängkorg från ikea, totalt så kostade denna förvaringslösning under 100 kronor (Blanken duschkorg; 29kr, Ore duschdraperistång; 49kr, Bygel burk; 5kr/st =98kr) och jag är väldigt nöjd med denna organisering. Har faktiskt svårt att tänka mig hur man skulle kunna organisera duschområdet i mitt badrum bättre faktiskt. :)

Kommentarer
Postat av: Petra/Popetotrora

Tusen tack glasstipset! Ikea it is. :)

2013-06-02 @ 20:34:40
URL: http://www.popetotrora.blogspot.com
Postat av: Marie

Sv: Yes, har börjat spela igen. ^^

Öppnade dock ett nytt konto då jag inte kom ihåg det gamla. Gjorde sedan det men bestämde mig för att stänga det gamla då jag är galet mycket nöjdare med mitt nya. =)

_machui_ heter jag där nu. =)

2013-06-26 @ 15:34:30
URL: http://machui.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu