Dumlemousse

Det var länge sen jag bloggade. Jag har varit lite i en svacka och inte så mycket har blivit gjort, sånt som händer ibland. Här kommer i alla fall en fantastisk efterrätt, som egentligen är tänkt som en tårtfyllning, men det är så gott så man kan äta det med sked. :) Som sagt, även väldigt gott i tårtor eller spritsat på cupcakes.
 
 
Dumlefluff/Dumlemoussé

180g Dumle
3 dl grädde
 
Värm grädden försiktigt, den får absolut inte koka. Skär dumlen i mindre bitar och låt den smälta i den varma grädden. Rör om ordentligt. När dumlen har smält ordentligt så skall grädden kylas ner. Ställ den i kylen i minst sex timmar, helst över natten. Sedan vispar du upp grädden till ett ordentligt fluff.
 

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Välkommen tillbaka - alla har sina svackor, men det är skönt när de tar slut.

2013-03-24 @ 20:10:01
URL: http://nal-o-trad.blogspot.se/
Postat av: Lesthi

Älskar att göra sånt att ha i tårta :D Ska göra geishafluff i helgen.

Svar: Ja, det är gott i tårta. Eller ja, det är så himla gott så det spelar ingen roll hur man äter det nästan. :P
Pleu

2013-03-26 @ 17:42:40
URL: http://lesthi.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu