Tips för tårtbaket

Här kommer ett tips på hur man får en liten professionellare look på sin tårta.
 
Tricket för att få en tårta som håller ihop ordentligt är att efter att man har lagt ihop den med dom fyllningar man valt så skall man linda in den tajt i plastfolie och låta stå i kylen några timmar, gärna över natten. Sedan tar man ut tårtan och spacklar den med vad man nu vill ha på och lägger på eventuellt täcke. På det här sättet så blir tårtan både saftigare och stadigare. Betydligt enklare att spackla och klä.
 

Kommentarer
Postat av: Ina

tror inte riktigt på dig, måste nog provsmaka för att veta säkert att det funkar.... hihi

Svar: Sicken osis för dig att du redan har provat då. ;P
Pleu

2013-04-17 @ 19:42:14
URL: http://inamatilda.blogg.se
Postat av: Ina

hmmm.... när? din födelsedag?

Svar: Ja, och i Uppsala. Och typ varenda gång jag bakat tårta däremellan tror jag. :P
Pleu

2013-04-18 @ 13:05:29
URL: http://inamatilda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu