Kökshylla

När jag flyttade in i min lägenhet så var den inte så speciellt vacker, huset är relativt gammalt och förutom badrummet så var det inte mycket som var renoverat om ens något. Ett av dom större jobben som vi gjorde var att riva ut hela det opraktiska, fula och ganska äckliga köket och sätta in ett nytt fräscht ikeakök, riktigt skönt kändes det!

Men ett problem som jag ofta finner i kök är vart man ska förvara sina kokböcker, man vill ju helst ha dom nära köket där man kommer att använda dom. Ett annat problem är hur oorganiserat och stökigt det kan se ut när man hänger upp alla förkläden och handdukar på en hängare på väggen, här är min lösning på båda problemen. :)Hyllan och konsollerna kommer från Ikea (konsolerna Ekby Stödis (5 kr/st) och hyllan Ekby Laiva (19 kr)). Krokarna är second hand, men liknande finns på biltema. Dom är uppskruvade på en "skräpbräda" som pappa hade liggandes som jag målade röd. Gardinstången kommer även den från Ikea och heter Irja och kan enkelt kapas till lagom längd, dessutom kostar den bara 10 kronor. Ett skynke/draperi kan man enkelt sy själv, men jag hade turen att hitta ett i perfekt storlek på secondhand. Totala prissumman: 70 kronor. :)

Kommentarer
Postat av: sarajessica

Bra med lite inspiration!

Vi har "gömt" tygpåsar och kökshanddukar på baksidan av köksdörren med en överdörr-hängare för vi har ingen väggyta att sätta krokar på alls. Men det funkar ju. :)

2012-05-03 @ 15:27:04
URL: http://crossmenot.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu