Ännu mer plantering.

Ni kanske har märkt att jag har en tendens att fastna för ett ämne och sen vara helt besatt av det? Just nu är det plantering som är grejen, men jag har lite annat på gång också, inget som är "bloggbart" än dock, så nu kommer ännu ett inlägg om plantering. :)

Mina förgrodda små plantor hade börjat växa ur sina äggkartonger, bokstavligen, rötterna stack igenom och en hel del rosa pappersbitar fick följa med ner i dom nya krukorna. Eftersom jag har planterat massor av saker så finns det inte på kartan att jag skulle ha råd att köpa krukor till alla, här är lite tips på hur jag har gjort. :)Diskade konservburkar, slå hål i botten med en spik. Använd fina loppisfat (eller fat från Ikeas fyndhörna) för att samla upp vattnet som rinner ur. På bilden kan ni se zucchini och gurka. :)Vill du ha planteringar i rader? En samla-låda från Ikea funkar kalasbra! och finns i olika storlekar, kostar mellan 9 och 49 kronor beroende på vilken storlek du väljer. Slå hål i botten med en spik och använd en bricka eller dom matchande samlalocken som fat. :) Här är det mer zucchini. :)

På loppis hittade jag sockerkaksformar för tio kronor styck, några stycken fick följa med mig hem för att bli kryddodlingar. :) Här ser ni även hur nöjd min katt Kamo är över att han nu har en balkong att utforska, även om det mest innebär att han sitter på andra sidan av fönstret just nu. :P Mer bilder på balkongfixningen kommer att komma. :)
Kommentarer
Postat av: Lesthi

Önskar jag kunde få nåt att växa när jag planterar.. men gröna fingrar har jag sannerligen inte. :<Svar: Det har du faktiskt rätt i, det tänkte jag inte på :D

2012-05-15 @ 08:03:58
URL: http://lesthi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu