Presentskålar

Jag får lite dåligt samvete över hur lite jag bloggar ibland. Men ibland kommer det ju annat imellan, snart fyller jag år och innan dess ska hela lägenheten vara tipp-topp-städad eftersom massor av mina släktingar kommer hit och ska se min lägenhet för första gången. Det jag tänkte blogga om idag har jag dessutom inte kunnat visa er så himla mycket tidigare trots att dom blev färdiga någon gång i slutet på april om jag minns rätt, anledningen är att det är presenter till folk som jag vet läser bloggen med jämna mellanrum. :) Men nu är båda presenterna levererade och nu ska ni också få se bilder på dom. Kanske inte världens bästa bilder, jag är nog ännu sämre på att fotografera än vad jag är på att blogga regelbundet. ;)
På morsdag fick min mamma en ljuslila skål av mig. Den är lagom som en lite större godisskål eller som en skål för grönsaker på matbordet t.ex. Glasyren blev helt bubblig, jag tror att det är för att glasyren var väldigt tjockt blandad (jag vet inget om sånt här egentligen och går i en stor gemensam kurslokal där någon annan blandar alla glasyrer osv, men den kändes i alla fall tjockare än dom andra glasyrer jag har använt), dock tyckte jag att det blev en ganska häftig effekt och det tyckte även min mamma.Present två var en present till Trollis, eller rättare sagt så var det en vääääldigt sen julklapp. Trollis fick en stor skål som man t.ex. kan ha potatis eller sallad i, har man det kan man lägga besticken i "jacket" i kanten. Jacket var inte planerat, men när det väl var där så tyckte jag att det var så charmigt med ett bestickjack, så det fick vara kvar. Är man inte matsugen så kan man ju alltid fylla sin stora skål med massor av popcorn. :) Trollis favoritfärg är grönt, helst då en fin skogsgrön, så att glasera skålen i grönt var ett självklart val. :)


Kommentarer
Postat av: sarajessica

Jag tycker nog att man bloggar för sin egen skull och om någon annan tittar förbi så är det bara ett plus. Så känn dig inte stressad. :)Skålarna är superfina! Jag ska kanske börja i gruppverksamhet nu efter midsommar och skapande verksamhet är en av grupperna som jag är sugen på.

2012-06-04 @ 13:57:49
URL: http://crossmenot.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu