Möklintaveckan

Bara för att jag inte bloggar så betyder ju inte det att jag inte pysslar, just nu så pysslas det massor inför Möklintaveckan där man kommer kunna köpa tjusiga smycken och accessoarer av mig och Trollis. Trollis är i princip uppväxt på Möklintaveckan, jag har varit där dom två senaste åren och hjälpte henne, i år har jag bestämt mig för att sälja en del själv också. :) Trollis sambo kommer även att stå där och sälja lädersaker och smidessaker. :)

Även om man inte är intresserad av smycken så bör man ändå åka dit om man kan tycker jag. Dels så får man ju träffa mig, det är ju alltid skoj och dels så finns det verkligen något för alla där. Vad säger ni om; Traktorcrusing, Kobingo, Hantverksförsäljning (inklusive smycken, godis, korv, smide och massa annat!), Kolmila och Tjärkokning, Folkdansuppvisning, Loppis, Andlig workshop, Bilutställning, Artister/Konserter, Veteransbilsrally, Utställningar av hantverk och historiska saker. Hur mycket som helst att välja på och verkligen något för alla smaker. :)

Har ni gäster på besök som inte är vana vid möklinta och deras egenheter så kan det vara värt att åka på möklintaveckan bara för att få se deras miner när du förklarar reglerna i Kobingo för dom. ;) Såg en man förklara det för en engelsktalande turist förra året och hans minspel var fantastiskt! :)

Kommentarer
Postat av: Trollis

Och för att inte tala om begreppet "framme" eller att "åka fram"... :P

2012-07-05 @ 10:06:02
URL: http://tossigatrollis.blogspot.com
Postat av: Pleu

Framme/åka fram är för krångligt för att förklara för turister tror jag. Jag tror att det måste upplevas för att faktiskt kunna accepteras. :P

2012-07-05 @ 12:28:20
URL: http://pleu.blogg.se/
Postat av: sarajessica

Jag vill se bilder! Och det låter som en trevlig tillställning. :)

2012-07-07 @ 22:56:59
URL: http://crossmenot.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu