Julkort

Här är julstöket i full gång börjar jag känna, eller i alla fall planeringsdelen och shoppingdelen av julstöket. :) Jag hade bestämt mig för att inte skicka några julkort i år, men så kom min lillebror på besök och ville pyssla julkort så då fastnade jag också. Bestämde mig åtminstone för att banta min julkortslista rejält, skickade till tjugo stycken eller så förra året. Dessutom så bestämde jag mig för att om jag skulle göra handgjorda julkort så skulle dom vara enkla så att det inte tog flera veckor att bli klar, vill man att dom ska vara framme innan jul så måste man posta dom senast på söndag nämligen! Å andra sidan så spelar det väl kanske inte så stor roll om dom inte kommer fram förrän i mellandagarna heller.
 
Här är en överblick på dom tio korten jag pysslade ihop. Nedanför kommer närbilder på alla kort. Är det något kort ni undrar speciellt över så är det bara att fråga. :)
 
 
 
Jag passade även på att pynta kuverten lite extra. Stämplade på dom och istället för att skriva adresserna med min fula handstil så skrev jag ut snygg text på datorn. Målade även kanterna på adressetiketten, men glömde visst fota dom. (Lika bra det, så slipper jag krångla med att censurera adresser och grejer. :P)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu