Tips: Bokrea 2

Här kommer ännu ett bokreatips. Var in på Åhlens idag igen och kom hem med den här boken. Trots att jag inte har någon ramväv. Varför då kan man undra? Jo för att jag blädrade lite snabbt i den och den har så otroligt underbara bilder så att för 39 kronor var det ingen tvekan om att den skulle få följa med mig hem.

Den är uppdelad i färger efter regnbågen (och med kategorier för återbruk och naturfärger också) samt att den berättar om en teknik jag inte har hörttalas om förru, pinnvävning. Pinnvävning verkar jätteintressant och jag ska definitivt börja se mig om efter material för att kunna prova på det!

Hur som helst, tillbaka till boken. Den innehåller närbilder på alla vävar i boken där man tydligt kan se strukturen på dom olika textilierna. Jag älskar sånt. :)


Bild: Google

Kommentarer
Postat av: Marie

sv: coolt! =DÄr fortfarande lite chockad över hur fort jag går ner just nu dock. Har alltid haft problem att få ner i vikt tidigare.. eller..trott att jag haft problem (tydligen)..Btw, åker ner till Eskilstuna på söndag och kommer stanna en vecka igen. =)Kram

2011-03-10 @ 10:05:00
URL: http://redroselia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu