Gästpyssel: Smycken av knappar och pärlor

När Ina var här på besök och pysslade lite så ville hon även göra smycken. På marknaden i Sala och i min knappsamling fick hon tag i knappar hon gillade.

Först gjorde vi ett par örhängen genom att limma fast två elefantknappar på ett par örstickor. Letar man bland barnknapparna kan man hitta mycket kul att göra örhängen av.


Sen ville hon göra ringar, för hon är en riktig ringfanatiker. Den gula knappen längst till höger är en helt vanlig knapp som är fastknuten med en bit tråd som sen säkrades med lite superlim på baksidan. Ringen i mitten är även det en barnknapp som enkelt limmades fast på en ringstomme med lite superlim.
Ringen längst till vänster i bild gjorde Ina genom att trä några pärlor på en metalltråd, sticka in den i en ögla i ringstommen, trä på några pärlor till, sticka tråden genom en ögla och sen fortsätta att trä pärlor och sticka in tråden i "klumpen" som bildades tills hon var nöjd.

Kommentarer
Postat av: jessie

smycken!!=Dmin pappa jobbar ju på flugger och han har MASSOR med tapetböker med hundratals tapetprover i. jag tror dom är typ i a2 storlek. Skulle du vilja ha några??

till scrapbooking, eller nåt anna kul pyssel?

gratis alltså?för han ska bara göra sig av med dom iaf :)<3

2011-03-05 @ 12:03:55
URL: http://jessiejoystickcreative.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Follow Pleu